Δραστηριότητες

kanala studios kythnos-kolona

Το νησί με τις 100 παραλίες, το νησί της απλότητας και θερμής φιλοξενίας, η Κύθνος! Σε μόλις 3 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά ανακαλύπτεις έναν ξεχωριστό τόπο.
Τι και αν περπατήσεις στα μοναπάτια της, τι και αν απολαύσεις το δροσερό της αεράκι, η Κύθνος θα είναι ένα κομμάτι στη λίστα με τα ομορφότερα ταξίδια σου. Οι κύριες δραστηριότητες, που θα βρεις στο νησί, είναι πεζοπορία και κατάδυση και πραγματικά αξίζει να τις ζήσεις όσο βρίσκεσαι εδώ.

Πεζοπορία

Η άθληση είναι επιλογή αλλά και διασκέδαση. Εκτός από το ό,τι θα γυμνάσεις το σώμα σου και θα ανακαλύψεις τις αντοχές σου σε κάθε διαδρομή, θα αποκτήσεις αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες και φυσικά πολλές φωτογραφίες. Η φύση σε καλεί να την περπατήσεις και να αναζητήσεις όλα τα αρώματά της.

Κατάδυση

Άλλη μία εξαιρετική επιλογή αν είσαι λάτρης της θάλασσας και του βυθού της. Μαγέψου με κάθε βουτιά, πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με πυξίδα τα καλύτερα σημεία για να γνωρίσεις τον «κόσμο» που απλώνεται κάτω από το νησί. Αν έχεις φίλους που αγαπούν τη θάλασσα, είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να χαρίσεις στο ταξίδι σας.

Έτοιμοι για περιπέτεια;

Book Now